Loading...
Salon 2019-03-27T12:58:58+00:00

Pornind de la provocarea de a aduce in orasul nostru ultimele tendinte in materie de infrumusetare, fapt ce implica extensiile de gene fir cu fir, The Lash District a devenit un adevarat laborator menit sa-si rasfete clientele cu servicii de top, asemenea saloanelor de beauty de peste hotare. Acest lucru a fost posibil datorita unor stilisti pasionati de meseria lor, capibili sa acorde atentie fiecarui detaliu.

In ceea ce priveste dotarile salonului, The Lash District are in stoc peste 50 tipuri diferite de extensii de gene cu dimensiuni, grosimi, lungimi, curburi si culori diferite si peste 10 tipuri de adezivi aprobati de FDA. Adezivii folositi sunt non-iritanti datorita faptului ca acestia nu contin formaldehyde si latex. Dispunem, totodata, de adezivi speciali hipoalergenici pentru clientele cu ochi sensibili.

Extensiile noastre de gene sunt rezistente si au un efect fabulos, datorita faptului ca sunt confectionate din matase fina si casmir de cea mai buna calitate. Misiunea noastra este sa aplicam cele mai frumoase extensii, tinand cont de preferintele clientelor. In aceasi timp, avem mereu grija sa pastram genele clientelor sanatoase si sa le oferim cele mai bune sfaturi pentru ingrijirea acestora.

0
Extensii montate
0%
Cliente fericite
0
Stiluri de extensii
0
Ani de experienta

ADN-ul nostru

Dintotdeauna am fost preocupata de aspectul genelor mele, cautand mereu sa le pun in valoare. Tin minte ca mergeam destul de des la Bucuresti pentru a-mi aplica extensii de gene, un lucru care nu era tocmai comod. Astfel, am dorit sa creez un salon cu aceasta specializare pentru toate femeile care isi doreau acelasi lucru ca si mine: gene care sa le puna in valoare frumusetea.

Am pus bazele salonului The Lash District impreuna cu buna mea prietena Corina Canuci, expert in micropigmentarea sprancenelor. Dupa un an, insa, eu si Corina ne-am mutat in locatii diferite, fiecare ocupandu-se de domeniul ei de activitate. Eu am continuat dezvoltarea in industria extensiilor de gene, cautand sa aduc pe piata din Craiova tot ce este mai bun.

Recomand cu drag salonul prietenei mele, Corina, C O C O O N beauty lounge by Corina Canuci. O recomandam cu dragoste de fiecare data pentru ca isi face meseria cu dedicare iar eu am ales sa iau alaturi de mine din ce in ce mai multi stilisti, oameni cunoscuti mie, in care sa am incredere. Acest lucru este necesar deoarece aveam o clientela pretentioasa.

Am investit si continui sa investesc in materiale de calitate si, mai ales, in oamenii. Sunt mandra ca am alaturi de mine o echipa de profesionisti care isi fac treaba bine si care ma ajuta sa creez o reputatie buna salonului The Lash District.

Mihaela Madeleine

GALERIE