Loading...
Pareri 2018-04-03T11:52:34+00:00

ROXANA SERBANESCU

„De 3 ani sunt clienta fidela Lash District, un loc minunat, in care te simti ca acasa datorita oamenilor din echipa care sunt minunati si dau dovada de un profesionalism extraordinar. Genele arata impecabil, chiar si dupa o luna, ti se aplica conform formatului ochilor si primesti sfaturi de intretinere. Cu siguranta cel mai bun salon specializat pe extensii de gene! Atentie: Lash District creeaza dependenta! :)”

CORINA CANUCI

„De ce sunt dependenta de stilistii mei de gene? Pentru ca la The Lash District ma simt rasfatata, ma incarca cu energie si au grija ca privirea mea sa capete o personalitate aparte. Transforma-ti si tu privirea cu ajutorul extensiilor de gene de matase! Extensiile de gene ofera efect de lifting si redau luminozitatea privirii. Economiseste timp din ritualul zilnic de ingrijire cu ajutorul acestui truc si bucura-te de admiratia tuturor pentru machiajul impecabil.”

MARIA ROXANA DAN

„The Lash District este salonul unde imi aplic extensiile de gene de ani de zile.
Recomand cu incredere acest salon pentru ca sunt preferatii mei si sunt o echipa de profesionisti. Fara exagerare sunt cei mai buni din Craiova, produsele sunt excelente iar genele rezista o perioada indelungata. Programati-va si veti intelege de ce eu sunt incantata de genele mele.”

Diana Radu

„Cei mai buni din Craiova si nu numai! Genele dureaza si arata bine mult timp. Profesionalism, amabilitate si pasiune. Recomand cu incredere fetelor care cauta servicii de calitate. Va multumesc pentru frumoasele gene.”

Andreea Robu

„The one and only! Genele tale mi au facut privirea mai frumoasa, mi-au dat o alta forma ochiului, paream ca sunt machiata tot timpul. Frumoasa fara pic de efort! Si unde mai pui ca m-a stinut o luna jumatate.”

Luiza Madalina

„Sunt extrem de multumita de serviciile personalului. Genele sunt foarte frumoase si rezistente. Abia astept sa revin pentru refill. Recomand cu incredere!”

Andreea – Diana Andreea

„Prima impresie cu acest salon a fost wow! Personal amabil si prietenos, iar calitatea serviciilor ireprosabila! Am extensiile de 2 sapt si inca sunt intacte! Va multumesc!”

Andreea Deea

„Multumesc frumos Andrei … rezultat excelent , recomand cu mare drag!!!”

Statie Alice

„Sunt foarte multumita de serviciile lor! Faceti totul cu profesionalism si pasiune!”

Cristina Terschak

„De departe cei mai buni lash stilisti din Craiova! Multumesc Mihaela pentru genele mele frumoase!”

Ali Alina

„Toata lumea este extraordinara si serviciile sunt la fel!! Recomand cu increderea ca sunt ce-i mai buni din oras!!!”