Loading...
FAQ 2018-03-27T08:37:26+00:00
Acestea arata perfect natural. Daca sunt aplicate extensii direct pe genele naturale, este ca si cum te-ai fi nascut cu ele. Dar este adevarat si faptul ca extensiile pot capata un efect spectaculos si dramatic, daca optezi pentru un volum mare al genelor.

Extensiile de gene rezista pana la luni, insa acest lucru depinde de cat de bine le ingrijesti.

Aplicarea extensiilor de gene dureaza de la o ora, pana la doua ore jumatate, in functie de tehnica de volum aleasa, dar si de particularitatile fiecarei persoane.
Desigur. Dupa 48h de la aplicare extensiilor de gene, poti face linistita sport. Tine insa cont de faptul ca in primele doua zile, extensiile trebuie protejate si nu trebuie udate. Dupa aceasta perioada, insa, poti merge la inot, la sala si la sauna si iti poti continua activitatea zilnica in ritmul normal.
Nu! Experienta de aplicare a extensiilor este una relaxanta si nu provoaca niciun fel de durere.
Produsele folosite sunt unele de top si apartin brandurilor Neicha Eyelashes si Tabya Lashes Romania. In curand o sa avem propriul brand de extensii de gene.

Avem o varietate de extensii, incepand de la 7 la 16 mm lungime. Grosimile pot fi de 0,05 /0,06 /0,07 /0,10/ 0,12/0,15/0,20 T.

Refill-ul pentru gene se face o data la 3-4 saptamani de la ultima aplicare.
Nu! Rimelul distruge adezivul extensiilor. Ba mai mult, extensiile se pot lipi intre ele din cauza rimelului. Nu facem refill peste extensiile date cu rimel pentru ca nu se mai curata bine si nu sunt deloc rezistente.