Loading...
Echipa 2019-04-10T13:46:45+00:00

Secretul aplicarii perfecte a extensiilor de gene sunt oamenii care se ocupa de acest lucru. Astfel, stilistii nostri asigura o simetrie perfecta a extensiilor, avand mereu grija de genele naturale ale clientelor. Va invitam sa-i cunoasteti pe cei care va ajuta sa va bucurati de gene seducatoare.

ANDREI

Master Lash Stilist

Motto-ul lui este perfectiunea in creatie, iar genele lui sunt lucrari artistice care dau dependenta. Dupa ce te vei ridica de pe masa lui de lucru, vei intelege de ce poarta titulatura de Master Lash Stilist.

ALEXANDRA

Master Lash Stilist

Este o persoana ambitioasa, perfectionista, careia ii place sa lucreze impecabil si doreste sa evolueze zi de zi. Alte caracteristici care o recomanda sunt rabdarea si pasiunea pentru frumos, acestea reflectandu-se in imaginea impecabila a extensiilor aplicate clientelor The Lash District.

ANCA

Master Lash Stilist

Tehnician lashmaker cu experienta, specializata in arta extensiilor de gene 1D, 2D, 3D, 4D si Russian Volume, isi exercita meseria cu pricepere si placere. Pregatirea si dedicarea in domeniul extensiilor de gene se observa in fiecare lucrare realizata. Anca realizeaza gene cu aspect natural sau cu volum si contureaza perfect forma ochilor.

DANIELA

Master Lash Stilist

Cu viziune deosebita in arta infrumusetarii, Daniela aplica extensiile de gene cu pasiune si atentie la detalii. Priceperea si indemanarea o recomanda drept profesionist in industria lashmaking. Datorita talentului cu care a fost inzestrata, Daniela reuseste cu usurinta sa puna in valoare ochii si chipul clientelor sale.

ALEX

Master Lash Stilist

Alex este specializat in laminarea genelor, el oferind clientelor gene cu aspect natural si placut. Stilistul crede ca serviciul de laminare, cunoscut drept curbarea naturala a genelor, este intens cerut de clientele care nu pot purta extensii de gene din diverse motive, sau care pur si simplu apreciaza simplitatea.

EMY

Master Lash Stilist

Avand rapiditate in aplicarea extensiilor de gene , stilista noastra creeaza seturi perfecte pentru cliente care raman impresionate de lucrarile ei. Lasa-te pe mana ei si vei avea gene personalizate dupa forma globului ocular si a fizionomiei fetei.

DENISA

Master Lash Stilist

Denisa Geampana are ceea ce este necesar pentru a practica meseria de stilist de gene: viziune, rabdare, creativitate,tehnica perfecta. Design-ul personalizat realizat de stilista noastra si punerea in valoare a trasaturilor clientelor cu ajutorul extensiilor de gene de o calitate ireprosabila, o face pe aceasta un lash artist in acest domeniu minunat al extensiilor de gene.

VINO IN ECHIPA NOASTRA!

Vrei sa faci parte din echipa de stilisti The Lash District? Suntem nerabdatori sa te cunoastem! Te rugam sa ne contactezi, completand formularul de mai jos.